? Embodied by TEMPLATED

Luft/Vatten Värmepump

Minskar din värmekostnad med upp till 70%. Producerar värme, varmvatten och kyla (tillval). Perfekt för dig som har el- eller oljepanna och vill byta ut ditt värmesystem. 

Daikin Altherma CB golvstående

Allt är inbyggt i den golvstående enheten! De hydrauliska komponenterna som cirkulationspump, expansionskärl, säkerhetsventil och manometer samt varmvattenberedare finns integrerade i enheten. Kompakt & snygg enhet med små installationsmått. Röranslutningarna är placerade högst upp på enheten, det gör installationen enklare och snyggare. En stor fördel är den låga ljudnivån på både inomhus- och utomhusenheten.  Varmvattenberedaren har en tjock isolering som ger mycket små värmeförluster. De långa värmeslingorna möjliggör en mycket snabb varmvattenproduktion. Det tar så kort tid som 40 min för den starkaste modellen att värma en hel tank. Kan styras från smartphone eller surfplatta med en app som tillval.

Daikin Altherma CB vägghängd

När takhöjden är låg eller när utrymmet är begränsat på annat sätt passar den vägghängda modellen bäst. Installationen blir mer flexibel. Komplettera med tank för varmvattenproduktion. De hydrauliska komponenterna som cirkulationspump, expansionskärl, säkerhetsventil och manometer sitter i enheten som monteras på väggen. Varmvattenberedaren är fristående och kan fås i volymerna 200 till 500 liter, du får rikligt med varmvatten, upp till 700 l med den största tanken.  Både inomhus- och utomhusenheten har mycket tyst drift. Kan styras från smartphone eller surfplatta med en app som tillval.

Kontakta oss för en snabb offert!